Onze partners

Uit natuurzuivere producten vervaardigt Delite een groot assortiment aan hoogwaardige grondstoffen en halffabrikaten voor de bakkerij-, ijs- en chocoladeïndustrie:  krokantproducten (brésilienne van hazelnoot en amandel,…), koelversproducten(roomrijst, crème patissière, vruchtvullingen en banketpoeders.

   Delite
Ocean Spray Ingredients creëert innovatieve cranberry-ingrediënten die aan uw behoeften voldoen! Het succes van Ocean Spray cranberries bij voedingsproducenten bracht ons tot 's werelds belangrijkste leverancier van fruitingrediënten in meer dan 70 landen wereldwijd. Verschillende formaten cranberry's voegen waarde toe aan producten in uiteenlopende sectoren zoals ontbijtgranen, zoetwaren, vleesproducten, eetklare salades, repen, brood en gebak!                                            Ocean Spray
     

Vivera is een Nederlands merk van vleesvervangers die grotendeels gebaseerd zijn op sojabonen. Met het lekkerste plantaardige vlees voedt Vivera de Goodness Revolution. Het kartonnen verpakkingsmateriaal is gemaakt van FSC-goedgekeurd karton en is recycleerbaar. De soja die gebruikt wordt om de producten te produceren, zijn afkomstig van duurzame sojabonen die niet genetisch gemodificeerd zijn. Deze sojabonen worden geteeld volgens duurzame richtlijnen, die als doel hebben het milieu te sparen.

 

                                         Vivera

Hanneforth produceert glutenvrij meel, glutenvrij brood en vele andere allergeenarme voedingsmiddelen. Afhankelijk van uw behoefte zijn de ingrediënten van deze allergeenarme voedingsmiddelen ook vrij van lactose, gluten, ei, gist of soja. Veel mensen die lijden aan coeliakie, glutenintolerantie of lactose-intolerantie moeten het stellen met conventionele voedingsmiddelen die lactose of gluten bevatten. Overstappen op compleet ander voedsel is tegenwoordig niet meer nodig. Hanneforth-producten geven deze groep mensen toegang tot natuurlijke en gezonde voeding.                                            Hanneforth

De familie Meurens produceert sinds 1902 siropen op industriële schaal. In 2011 werd de eerste vloeibare versie van "Sirop de Liège®" in een flexibele fles aangeboden, waardoor de mogelijkheden van gebruik toenamen. Dit recept werd in 2012 bekroond met 3 sterren met de Superior Taste Award ITQI.

                                            Martine Meurens

Sam Mills is een groot Roemeens en Europees voedingsbedrijf, opgericht in 1994 in Satu Mare, Roemenië, en is gespecialiseerd in de verwerking van granen, met name maïs en tarwe, en produceert bakkerijproducten, plantaardige olie, pasta's en water. Sam Mills produceert is een van de leidende pastamakers in Roemenië, met 40% van de Roemeense markt in maïspasta's. 

                                                 Sam Mills

Molino Merano is een familiebedrijf dat een eeuwenoude passie voor frezen blijft combineren met de principes van moderne productieprocessen: zorgvuldige selectie van grondstoffen, geavanceerde technologische systemen, grondige controles in elke fase van het proces, uiterste aandacht voor de behoeften van de klant .Een van de sterke punten van Molino Merano: een echte granenexpert die altijd op zoek is naar nieuwe producten. Een andere kracht van Molino Merano is het vermogen om nieuwe producten te maken, ongebruikelijke melanges aan te bieden en innovatief te zijn in de - meel - industrie, die sinds de oudheid niet erg ingenieus was.

                                                          Molino Merano